Gama Luxury este o gama de produse cosmetice cu celule Stem din citrice sau Citrustem, ce oferă o soluție avansată pentru îngrijirea pielii, combinând beneficiile naturale ale citricelor cu inovațiile biotehnologice pentru a oferi sănătate și frumusete pielii.

Gama luxury de produse cosmetice cu celule stem din citrice reprezintă o linie de produse de îngrijire a pielii care folosesc celule stem derivate din citrice pentru a oferi beneficii avansate de îngrijire și întinerire a pielii.
Aceste produse sunt adesea poziționate în segmentul de lux datorită ingredientelor lor inovatoare și eficiente, precum și a cercetării avansate implicate în dezvoltarea lor.

Celule stem din citrice: Acestea sunt celule derivate din fructe de citrice (cum ar fi lămâi, portocale, sau grapefruit) și sunt folosite în produse cosmetice pentru proprietățile lor antioxidante și regeneratoare. Celulele stem vegetale sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a se auto-regenera și de a stimula regenerarea celulară.

Produsele cosmetice care conțin celule stem din citrice sunt apreciate pentru următoarele beneficii:
– Întinerirea pielii
– Hidratare intensă
– Protecție antioxidantă
– Luminozitate

Produsele de acest tip sunt adesea comercializate ca fiind de lux datorită ingredientelor exclusive, a tehnologiilor de ultimă oră folosite în procesul de fabricație, ele se adresează consumatorilor care caută produse premium și sunt dispusi sa investeasca in ingrijirea pielii de inalta calitate !