Dermato-cosmeticele reprezintă o combinație între știința dermatologiei și arta cosmeticelor, aducând împreună cele mai bune aspecte ale ambelor domenii.
Produsele dermato-cosmetice sunt produse testate dermatologic pe toate tipurile de ten, testele clinice demonstrandu-ne ca aceste produse nu provoaca reactii alergice si pot fi folosite in conditii maxime de siguranta . Produsele din această categorie sunt dezvoltate în strânsă colaborare cu dermatologi, oameni de știință și chimiști, ceea ce garantează că formulările lor sunt eficiente și sigure pentru utilizare pe termen lung.

Ingredientele active folosite în dermato-cosmetice sunt de înaltă calitate și sunt alese pentru proprietățile lor specifice de a îmbunătăți diferite texturi ale pielii, cum ar fi: uscăciunea, sensibilitatea, laxitatea pielii, roșeața sau acneea. Printre aceste ingrediente se numără antioxidanți puternici, peptide, celule stem și acizi specifici care ajută la regenerarea și protecția pielii.

Aceste produse, create în urma numeroaselor cercetări, sunt testate dermatologic pentru a le conferi un nivel înalt de siguranță și eficacitate în tratarea diferitelor afecțiuni. Dermatocosmeticele sunt concepute pentru a combina beneficiile cosmetice cu cele terapeutice, cu scopul de a avea un impact pozitiv asupra pielii.