Politica de Retur

Produsele achizitionate online de pe site-ul mysy.ro pot fi returnate in termen de 14 de zile calendaristice conform regulilor de retur de mai jos.

Conform Art.9 din O.U.G nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, Consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14.

  • Dreptul de a se retrage in 14 zile calendaristice se adreseaza clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul mysy.ro

Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

  • Dreptul de retragere nu se aplica in cazul persoanelor juridice.
  • Termenul de 14 zile calendaristice se calculeaza de la data la care produsele au fost receptionate de catre client.
  • In cazul in care va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, fara intarzieri nejustificate, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.
  • Conform Art.14 alin. (3) din O.U.G nr.34/2014 Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor
  • Pentru produsele achizitionate care indeplinesc conditiile de retur, in functie de optiunea dumneavoastra, puteti alege un alt produs sau rambursarea sumei platite pentru respectivul produs. In cazul inlocuirii produsului cu altul care are o valoare mai mare, veti plati diferenta, iar daca valoarea este mai mica, veti primi rambursarea diferentei de bani pana la valoarea produsului inlocuitor. Putem amana rambursarea banilor pana la data la care primim inapoi produsele.

Pentru informatii suplimentare legate de returnarea produselor, puteti transmite o solicitare pe adresa de e-mail: office@mysy.ro

Site-ul functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman Conform OG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba ordonanta, „consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice (OG 130/2000 Art 2 (1) lit. b).