Informatii Livrare

Intri în posesia produselor cumpărate pe site-ul www.mysy.ro prin curier rapid sau ridicându-le personal de locatia noastra din Bistrita, str. Ghinzii, nr.36A – Salon MY SYmphony

Curier rapid:

Produsele comandate le primesti prin Urgent Cargus Curier, care livrează în toată țara. Comenzile plasate și confirmate telefonic până în ora 12:00, de luni până vineri, vor fi procesate în aceeași zi și vor fi livrate de agenții Urgent Cargus într-un termen de 72 de ore. Agenții Urgent Cargus nu fac livrări în weekend. Nu facem expediții prin Poșta Română sau prin alte firme de curierat.

Cât plătești:

Costul de livrare este de 25 lei indiferent de localitate.

Gratis – pentru comenzi cu o valoare mai mare de 300 lei (Pentru comenzile care se afla in aria de acoperire a firmei Urgent Cargus)

Program Salon MY SYmphony:

Luni – Vineri : 10:00 – 19:00
Sâmbătă: 11-16

Modalități de plată:

Îți oferim următoarele modalități de plată:

Ramburs sau numerar – plătești contravaloarea coletului direct curierului în momentul livrării. Dacă dorești să anulezi o tranzacție, te rugăm să ne contactezi imediat telefonic sau prin e-mail. Anularea tranzacției se va face în maximum 24 de ore în cazul în care comanda pe care ai plasat-o nu a fost expediată. Dacă comanda ta a fost deja expediată, nu mai este posibilă anularea tranzacției; în acest caz, va trebui mai întâi să returnezi comanda, după care îți vom rambursa banii (vezi secțiunea Politica retur).